מרק עוף
כשר
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
75 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
11
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים (ל-4 מנות):
4
שוקי עוף
2
כפות
פפריקה מתוקה
4
שיני שום
פרוסות
2
תפוחי אדמה
חתוכים לקוביות קטנות
2
כפות
רכז עגבניות
1/2
כפית
קימל טחון
1
כוס
אפונה קפואה
מלח
פלפל
1
ליטר
מים רותחים
מעט שמן סויה
או קנולה
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מתבלים את שוקי העוף בפפריקה עם מעט שמן, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך 20 דקות עד לקבלת גוון עמוק ויפה.
  2. בסיר, מטגנים בחום נמוך פפריקה ושום למשך כ-2 דקות.
  3. מוסיפים את רכז העגבניות ומטגנים במשך דקה נוספת.
  4. מוסיפים לתערובת מים ואת קוביות תפוחי האדמה והעוף המושחם, ומבשלים במשך כ-45 דקות.
  5. מוסיפים את הקימל, מתקנים תיבול עם מלח ופלפל, מוסיפים אפונה ומגישים.