אופן ההכנה:
1. חותכים פסים בחלק העליון של הלחמנייה, כמו כשמחלקים עוגה לפרוסות. חשוב לחתוך עד חצי גובה הלחמנייה ולא יותר.
2. בקערה בינונית מערבבים שמנת לבישול/להקצפה, גבינת שמנת וגבינה צהובה.
3. ממלאים את פנים הלחמניות, אחרי שנחתכו ונוצרו כיסים בלחמנייה, בגבינות.
4. מחממים תנור ל־200 מעלות ומניחים נייר אפייה על תבנית תנור.
5. קוצצים דק את הפטרוזיליה. בקערה בינונית שמים ביצים, חלב, שום, פטרוזיליה ומלח וטורפים היטב־היטב.
6. טובלים את הלחמנייה משני צידיה בבלילת הביצים ומניחים על תבנית התנור. אופים במשך 20-15 דקות או עד הזהבה עדינה.