לחמניות פרח גבינות ושום
לא כשר
צמחוני
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
15 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
9
מצרכים
5
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
5
לחמניות עגולות (כמו לחמניות המבורגר)
2/3
מכל
שמנת לבישול או שמנת להקצפה 38% או 15%
1
קופסה (225 גרם)
גבינת שמנת בכל אחוז שומן שאוהבים
100
גרם
גבינה צהובה מגורדת דק
4
ביצים L
1/2
כוס
חלב
6
שיני שום כתושות (או כף אבקת שום)
1/2
צרור עלי פטרוזיליה
1/2
כפית מלח
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות

אופן ההכנה:

1. חותכים פסים בחלק העליון של הלחמנייה, כמו כשמחלקים עוגה לפרוסות. חשוב לחתוך עד חצי גובה הלחמנייה ולא יותר.
2. בקערה בינונית מערבבים שמנת לבישול/להקצפה, גבינת שמנת וגבינה צהובה.
3. ממלאים את פנים הלחמניות, אחרי שנחתכו ונוצרו כיסים בלחמנייה, בגבינות.
4. מחממים תנור ל־200 מעלות ומניחים נייר אפייה על תבנית תנור.
5. קוצצים דק את הפטרוזיליה. בקערה בינונית שמים ביצים, חלב, שום, פטרוזיליה ומלח וטורפים היטב־היטב.
6. טובלים את הלחמנייה משני צידיה בבלילת הביצים ומניחים על תבנית התנור. אופים במשך 20-15 דקות או עד הזהבה עדינה.