לזניית גבינות ותרד מטורטייה

המרכיבים:
1 חבילת טורטיות
1 צנצנת (400 גרם) רוטב עגבניות מוכן ללזניה
150 גרם (1 חבילה) גבינת בורסאן בטעם שום ועשבי תיבול
200 גרם (1 חבילות) גבינת צ'דר הגבינות של נני
200 גרם (1 חבילה) גבינת צ'דר לבנה הגבינות של נני
1 שקית תרד
תרסיס שמן
להגשה:
סלט ירוק קטן
אופן ההכנה:
  1. מחממים תנור ל-190 מעלות. משמנים קלות תבנית אפייה עגולה שמתאימה בקוטר לטורטיות.
  2. מערבבים בקערה את שלושה סוגי הגבינה, שומרים בערך חופן של גבינת גרנה פדנו בצד.
  3. מרכיבים את הלזניה: מניחים בתחתית התבנית טורטייה אחת, מורחים אותה ב-2-3 כפות הרוטב ומשטחים מעל כמות נדיבה של תערובת הגבינות. ממשיכים הלאה באותה הצורה עם יתר הטורטיות, הרוטב והגבינות.
  4. מפזרים מעל את גבינת הגרנה פדנו ששמרנו בצד, ואופים כ-20 דקות, או עד שהגבינות נמסות, והלזניה מזהיבה.
  5. מגישים מיד עם סלט ירוק בצד.
  6. שומרים במקרר ומחממים לפני ההגשה.