אופן ההכנה:
- חוצים כל קישוא לאורך ואחר כך לרוחב. מרוקנים את התוכן בעזרת כף פריזיאן או כפית, כך שמתקבלות "סירות" שאפשר למלאן. קוצצים את תוכן הקישואים שרוקנו ושומרים בצד.
- הרוטב: מחממים בסיר שטוח ורחב את השמן ומטגנים בו את הבצל 3-2 דקות. מוסיפים את המלח, הפפריקה, הפלפל ואת הסוכר, מערבבים ומטגנים כדקה.
- מוסיפים את העגבניות, מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומכסים. מבשלים כ-5 דקות, מוסיפים את תוכן הקישואים שקצצנו, מערבבים, מכסים ומבשלים עד שהמילוי מוכן.
- המילוי: מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- שמים בקערה את הבשר, הפטרוזיליה, הבצל המטוגן, המלח, הפפריקה והפלפל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- ממלאים את סירות הקישואים במלית הבשר ומניחים בצד.
- הבישול: מחממים את השמן במחבת בה טיגנו את הבצל ומניחים בו את הקישואים הממולאים עם הבשר כלפי מטה. מטגנים כדקה וחצי, הופכים לצד שני ומטגנים דקה וחצי נוספות.
- מתבלים את הרוטב במלח ובפפריקה ומתקנים תיבול. מכניסים את הקישואים לרוטב כשהבשר פונה כלפי מעלה. מבשלים עם מכסה כשעה על להבה בינונית-קטנה, עד לריכוך הקישואים. מדי פעם מרטיבים את הבשר עם הרוטב.