אופן ההכנה:
- מכינים את רוטב הדובדבנים - שמים את כל המרכיבים בסיר בישול ומבשלים עד לרתיחה קלה. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה עד שהסירופ מסמיך.
- מכינים את קרם המלבי - שמים את כל המרכיבים, חוץ מהקורנפלור, בתוך סיר על איש נמוכה ומערבבים עד לרתיחה. מכבים את האש, מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים במהירות.
- יוצקים את המלבי לכלי הגשה ומצננים במקרר שעתיים.
- הגשה - מעבירים את המלבי לכוס מתאימה, יוצקים מעל בעדינות את ריבת הדובדבנים ומקשטים בשבבי פיסטוק.