כשר
זמן הכנה
65 דקות
זמן כולל
185 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
10
מצרכים
8
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים (ל-10-8 מנות):
לרוטב דובדבנים:
500
גר'
דובדבנים מגולענים
250
גר'
סוכר
1/4
כוס מים
1
כפית
מיץ לימון
לקרם מלבי :
500
גר'
חלב
500
גר'
שמנת מתוקה
150
גר'
קורנפלור
(מומס בכוס חלב)
1
כפית
מי זהר
1
כפית
מי ורדים
2
כפות
סוכר
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מכינים את רוטב הדובדבנים - שמים את כל המרכיבים בסיר בישול ומבשלים עד לרתיחה קלה. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה עד שהסירופ מסמיך.
  2. מכינים את קרם המלבי - שמים את כל המרכיבים, חוץ מהקורנפלור, בתוך סיר על איש נמוכה ומערבבים עד לרתיחה. מכבים את האש, מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים במהירות.
  3. יוצקים את המלבי לכלי הגשה ומצננים במקרר שעתיים.
  4. הגשה - מעבירים את המלבי לכוס מתאימה, יוצקים מעל בעדינות את ריבת הדובדבנים ומקשטים בשבבי פיסטוק.