אופן ההכנה:
- לבצק - מערבבים בקערה אחת את כל החומרים היבשים, ובקערה נפרדת את כל החומרים הרטובים. לאחר מכן מחברים ביניהם ולשים עד לקבלת בצק אחיד. מגלגלים את הבצק לנקניק (צינור ארוך) ומחלקים ל-6 חלקים שווים, ויוצרים כדורים מהבצק.
- למילוי - בקערה נפרדת שמים את כל מרכיבי המלית ומערבבים היטב (אפשר במעבד מזון) הכל יחד. בסוף מוסיפים את השמן חמניות.
- מכדררים כדורים מהמלית ומניחים על הבצק.
- מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
- הרכבת העוגיות - משמנים את הידיים, פותחים את הבצק ליריעה ומעליו פורסים את כדור התמרים (על כל הבצק), ומגלגלים בחזרה לנקניק.
- קורצים מהבצק עיגולים קטנים, רצועות או חצאי סהר, ומכניסים לתנור למשך 15-20 דקות.
- אחרי שהעוגיות מתקררות זורים אבקת סוכר למעלה, ומגישים.