yk13867791
כשר
טבעוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
20 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
8
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
ראש ברוקולי טרי
10
כרוב ניצנים טרי
1/2
כוס
גרגירי רימון או אוכמניות טריות או קוביות תפוח
1/2
כוס
שקדים פרוסים
2
ענפי בצל ירוק – חלק ירוק בלבד
מיץ מחצי לימון
1
כפית מייפל
1/2
כפית מלח
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
גרגירי רימון ניתן למצוא עדיין בשווקים (מהרו, הם עוד רגע ייעלמו). אם לא מצאתם, אפשר להשתמש באוכמניות טריות, קוביות תפוחים או כל פרי שיוסיף מתיקות ויאזן את הטעמים העשביים של הברוקולי והכרוב.
אופן ההכנה:
1. חותכים את הברוקולי לפרחים קטנים (ללא הגזע) ופורסים את כרוב הניצנים לפרוסות דקות.
2. קולים את השקדים על מחבת חמה, ללא שמן, עד שהם מזהיבים מעט.
3. פורסים את הבצל הירוק לטבעות דקות. מערבבים את כל המצרכים ומגישים.