אופן ההכנה:
לבצק - במעבד מזון, מעבדים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד, ומעבירים לקירור של שעה. מרדדים את הבצק ומניחים בתחתית רינג בקוטר 24 ס"מ, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-20 דקות או עד להזהבה. מצננים.
בינתיים, מכינים את מלית הגבינה - במעבד מזון מערבלים את הגבינה והסוכר. מוסיפים את הביצים, החלמונים והשמנת המתוקה. מוסיפים פנימה את הקמח, מערבלים עד לקבלת מסה אחידה ויוצקים על התחתית הפריכה.
אפייה - מכניסים את העוגה לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך שעה וחצי-שעתיים, או עד שהעוגה רוטטת מעט במרכז אך יציבה בצדדים. לאחר האפייה מצננים את העוגה, ומעבירים לקירור במקרר למשך לילה שלם.
הגשה - ביום שלמחרת משחררים את העוגה מהרינג, ומצפים בשמנת חמוצה ובפירות יער טריים.
הגר שבבו קאלו היא שף קונדיטורית