אופן ההכנה:
- ממלאים סיר גדול במים, מוסיפים 1 כפית מלח ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הכרובית ומבשלים כ-7 דקות, עד שהיא מתרככת. מוציאים ומניחים במסננת ל-10 דקות.
- מעבירים את הכרובית לקערה ובעזרת מזלג מועכים היטב למחית גסה. מוסיפים את כל שאר המרכיבים, למעט השמן, ומערבבים היטב לעיסה אחידה ורכה מאוד (אם יש צורך, מוסיפים עוד מעט מאוד קמח, כדי שהלביבות יישארו קלות ואווריריות).
- יוצקים למחבת רחבה שמן בגובה 1 ס"מ ומחממים. יוצרים בידיים לביבות מהעיסה ומעבירים בעדינות לשמן החם. מטגנים כ-2 דקות מכל צד, עד הזהבה. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים חם.