סופגניות של מאפה נאמן
כשר
טבעוני
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
40 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
6
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1/2 1
כוסות
קמח לבן
מנופה
2
כפות
סוכר
קורט
מלח
4
כוס
מים פושרים
850 מ"ל
שמן קנולה
2
כפות
שמרים יבשים
22 גרם
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. במיקסר במהירות בינונית מערבלים היטב את הקמח, המים והסוכר למשך כדקה. מוסיפים את השמרים. ממשיכים לערבל. לאחר מכן מוסיפים קורט מלח ומערבבים עוד כ-2 דקות.
  2. מעבירים לקערה גדולה, מכסים במגבת ומניחים במקום חמים כחצי שעה עד להתפחה.
  3. לאחר ההתפחה, מחממים שמן קנולה לטמפרטורה של 160-170 מעלות בסיר עמוק, מרטיבים את הידיים מעט עם מים ומוציאים כדור מהבצק (כ-35 גרם בערך). במרכזו יוצרים חור, מותחים מסביב ומניחים בשמן החם בעדינות.
  4. מטגנים בשמן חם כשלוש דקות מכל צד עד להזהבה משני הצדדים. שימו לב - אם השמן יהיה חם מדי הוא ישרוף את הספינג' מבחוץ ולא יהיה מוכן מבפנים.
  5. לציפוי - אפשר לזגזג בדבש, לפדר באבקת סוכר או לפזר קינמון, ולהגיש חם.
המתכונים באדיבות מימי נאמן מרשת "מאפה נאמן"