עוגת פרג של נופר זוהר
כשר
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
50 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
8
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
6
ביצים
1.5
כוסות
סוכר
4
סוכר וניל
1
כף
ברנדי
2
כפות
פירורי לחם
200
גרם
אגוזי מלך קצוצים
200
גרם
פרג טחון טרי
2
כפות
שמן
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
נקציף את הביצים ונערבל במהירות גבוהה למשך כ-10 דקות תוך כדי הוספת הסוכר בהדרגתיות עד שהעיסה מסמיכה ומקבלת גוון צהוב בהיר. נוסיף תוך כדי בחישה את השמן, ברנדי, פירורי לחם, אגוזים ופרג.
ניצוק את הבלילה לתבנית משומנת ונאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ-35 דקות, ונצנן.
בתאבון!