אופן ההכנה:
- בקערה קטנה מערבבים חלב וחומץ ומניחים בצד למשך חמש דקות.
- קוצצים את כל התוספות לחתיכות גסות.
- בקערה גדולה מערבבים קמח, סוכר, סודה, מלח ושמן זית. מוסיפים את החלב והחומץ ומערבבים רק עד ליצירת בצק.
- מוסיפים את התוספות ומערבבים רק עד לפיזור בבצק. מעבירים לתבנית אפייה ויוצרים חתך עדין למעלה.
- אופים כ-35 דקות בטמפרטורה של 190 מעלות, עד שהלחם מתקשה מכל הצדדים. פורסים רק אחרי צינון מלא.
המתכון באדיבות אריאל בן חמו, בעלת הבלוג בריאלי