חזרתי מהשוק עם שלל ירקות והחלטתי שהפעם במקום סלט אכין מהם מאפינס מלוחים. חתכתי את הירקות, הוספתי להם גבינות ויוגורט – וקיבלתי מאפינס משגעים שמתאימים לארוחת ערב או לאירוח.
אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית.
- מרתיחים מים בסיר קטן. מכניסים את פרחי הברוקולי, מביאים לרתיחה נוספת ומסננים.
- שמים בקערה את כל המרכיבים, למעט הפרמזן, ומערבבים.
- יוצקים את הבלילה עד ל-3/4 מגובה השקעים, ומפזרים מעל את הפרמזן.
- אופים כ-25 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים.