אופן ההכנה:
- מכינים את העוגה - בקערת מיקסר מערבבים עם וו גיטרה את החמאה, 150 גרם סוכר ומחית הליים עד לקבלת מרקם אחיד, מוסיפים בהדרגה את החלמונים וממשיכים לערבב עד לקבלת מסה הומוגנית. מעבירים לקערה ושומרים בצד.
- בקערת מיקסר מקציפים את החלבון עם הסוכר עד לקבלת מרנג יציב. מחברים את תערובת המרנג עם תערובת החמאה בהדרגה (מבצעים את התהליך שלוש פעמים, כבכל פעם מעבירים מעט מתערובת המרנג), ומערבבים בזהירות רבה על מנת לשמור על מסה אוורירית.
- מוסיפים את הקמח, קוקוס טחון, שקדים טחונים ואבקת האפיחה, ומערבבים בתנועת קיפול. מוסיפים את השוקולד הקצוץ, ומערבבים.
- מחלקים את המסה לשלוש תבניות אינגליש קייק משומנות, ואופים בתנור שחומם מראש ל-165 מעלות למשך 35 דקות, עד לאפייה מלאה. מקררים את העוגות, מחלצים אותן מהתבניות ומניחים על רשת זיגוג.
- מכינים את הציפוי - ממיסים את השוקולד במיקרו או בבאן מארי, מוסיפים את השמן ומערבבים היטב, יוצקים על העוגה עד לכיסוי מלא. מקשטים עם תותים טריים, ומגישים.