אוכל
כשר
טבעוני
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
15 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
11
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
סלט:
5-6
גזרים
מומלץ בצבעים שונים
1
שומר
1
בצל סגול
1/4
כוס
שבבי שקדים
רוטב:
1/4
כוס
מיץ תפוזים
1/4
כוס
שמן זית
1
כפית
חרדל
1/2
כפית
זרעי כוסברה
טחונים
1
כפית
ג'ינג'ר טרי
מגורר
1/4
כפית
פלפל שחור גרוס
1
כפית מחוקה
מלח
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. קולפים את הגזרים ופורסים אותם דק (או מגררים גס). חוצים את השומר ואת הבצל וחותכים אותם לפרוסות דקות (מומלץ במנדולינה). מעבירים את הירקות לקערה.
  2. מחממים מחבת יבשה וקולים בה בזהירות את השקדים. מוסיפים לקערה.
  3. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים.