אופן ההכנה:
נפזר מלח ופלפל בנדיבות על העוף. נחמם סיר גדול על להבה גבוהה. נצרוב היטב את העוף כ-4 דקות מכל צד וונוציא החוצה. לאחר מכן נשים את הבצל החתוך בסיר ונכסה עם מכסה למשך כ-10 דקות עד שהבצל קורס. נוציא חצי מכמות הבצל החוצה לקערה, נניח את הכרעיים ונכסה אותם בבצל (כולל החלק שהוצאנו מקודם). לאחר מכן נוסיף את התבלינים - קינמון, עלי דפנה, אניס, ציפורן, פלפל אנגלי, פלפל שחור ומעל הכול קורט מלח.
מוסיפים שמן זית עד לכיסוי התבשיל, כשהתבשיל מגיע לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים בנייר כסף ומבשלים למשך שעה וחצי. נוציא את העוף לצלחת ומעל כל עוף נוסיף מלא בצל - לאחר מכן נפרק את העוף ונוציא את התבלינים השלמים והעצמות, נפזר מעל כל זה סומק ואת השקדים והצנוברים הקלויים.
נאכל עם פיתה או לאפה, ובתאבון!