סלט תרד מאודה
כשר
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
8
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
400
גרם
תרד
1
כוס
יוגורט
3
כפות
שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
2
יח'
שיני שום, קלופות וכתושות
1
כפית
צ'ילי גרוס
1
כפית
ג'ינג'ר מגורר
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. שוטפים היטב את עלי התרד ומסירים מהם את הגבעולים הקשים. שמים בסיר ללא מים ומבשלים כרבע שעה, תוך ערבוב, עד שהעלים מתרככים ומאבדים מנפחם. מצננים קצת ומעבירים לקערת הגשה.
  2. מוסיפים את היוגורט, השמן וכל התבלינים ומערבבים. מגישים מיד או שומרים עד יומיים במקרר.