![סלט תרד מאודה](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2023/08/14/SkwcnwP22/SkwcnwP22_0_0_980_735_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
400
גרם
תרד
1
כוס
יוגורט
3
כפות
שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
2
יח'
שיני שום, קלופות וכתושות
1
כפית
צ'ילי גרוס
1
כפית
ג'ינג'ר מגורר
:רשימת קניות עבור המתכון
הסלט המושלם לחורף: תרד מאודה עם יוגורט וג'ינג'ר
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/hkuy00eukhאופן ההכנה:
- שוטפים היטב את עלי התרד ומסירים מהם את הגבעולים הקשים. שמים בסיר ללא מים ומבשלים כרבע שעה, תוך ערבוב, עד שהעלים מתרככים ומאבדים מנפחם. מצננים קצת ומעבירים לקערת הגשה.
- מוסיפים את היוגורט, השמן וכל התבלינים ומערבבים. מגישים מיד או שומרים עד יומיים במקרר.