כבד קצוץ, זמי שרייבר סנדר
כשר
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
60 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
6
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
500
גרם
כבד עוף
3
יחידות
בצל
בגודל בינוני
4
יחידות
ביצים
50
גרם
שומן אווז (שמאלץ)
אפשר להחליף בארבע כפות שמן קנולה
לפי הטעם
מלח
לפי הטעם
פלפל שחור
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. צולים את הכבדים על להבה פתוחה.
  2. ממיסים מעט שומן אווז (או שומן צמחי), ומטגנים את הכבדים עד שהם עשויים.
  3. במחבת נפרדת, מטגנים שני בצלים קצוצים במעט שמן עד שהם הופכים שקופים.
  4. מכניסים את שתי התערובות (הכבד והבצל) בנפרד למקרר.
  5. לאחר שעה בקירור מעבירים את הכבד במטחנת בשר (ניתן לקצץ גם עם מזלג או פומפייה). מוסיפים 4 ביצים קשות טחונות או קצוצות, ואת הבצל הנותר, חי וקצוץ דק.
  6. מקפלים בעדינות את התערובת ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לפני ההגשה מעטרים את המנה בבצל מטוגן בנדיבות.
המתכון באדיבות מסעדת "סנדר"