אופן ההכנה:
- צולים את הכבדים על להבה פתוחה.
- ממיסים מעט שומן אווז (או שומן צמחי), ומטגנים את הכבדים עד שהם עשויים.
- במחבת נפרדת, מטגנים שני בצלים קצוצים במעט שמן עד שהם הופכים שקופים.
- מכניסים את שתי התערובות (הכבד והבצל) בנפרד למקרר.
- לאחר שעה בקירור מעבירים את הכבד במטחנת בשר (ניתן לקצץ גם עם מזלג או פומפייה). מוסיפים 4 ביצים קשות טחונות או קצוצות, ואת הבצל הנותר, חי וקצוץ דק.
- מקפלים בעדינות את התערובת ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לפני ההגשה מעטרים את המנה בבצל מטוגן בנדיבות.
המתכון באדיבות מסעדת "סנדר"