אופן ההכנה:
- הקציצות: מערבבים יחד את כל המרכיבים, למעט השמן ויוצרים קציצות שטוחות, בגודל הרצוי.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הקציצות כמה דקות משני הצדדים. מוציאים את קציצות לניר סופג ושומרים בצד.
- הרוטב: מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את העגבניות, הפלפלים והתבלינים, מערבבים וממשיכים לבשל כ-5 דקות נוספות עד שהירקות רכים.
- מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים כ-10 דקות נוספות.
- מוסיפים את הקציצות ומבשלים כחצי שעה. מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים ומבשלים 10 דקות נוספות.