אופן הכנה:
- הבסיס: מרסקים את הבישקוטים במעבד מזון, מוסיפים את החמאה, האספרסו והסוכר. מעבדים עד שמקבלים כדור שנראה כמו בצק.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות את הבסיס ואת הדפנות. משטחים את תערובת הבישקוטים כך שתכסה את הבסיס וחלק מהדפנות.
- המלית: מערבבים היטב את כל המרכיבים, עד לקבלת תערובת חלקה. משטחים את התערובת על בסיס הבישקוטים ומצננים יממה במקרר.
- הציפוי: מחממים את השמנת והליקר במיקרוגל.
- שמים בקערה את השוקולד והקפה. יוצקים מעל את השמנת וממתינים כדקה עד להמסה. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את הדבש (אם משתמשים) ומערבבים היטב. יוצקים על העוגה ומחזירים אותה למקרר, עד להתמצקות. מקשטים ב"אבני ירח" מוזהבות או בשוקולד לבן מגורר.