אופן ההכנה:
- משרים למשך 6 שעות לפחות (ועדיף עוד בלילה לפני ההכנה) את הגריסים, השעועית האדומה, השעועית הלבנה, את החומוס ואת האורז (את החומוס והאורז יש להשרות בנפרד).
- החמין: יוצקים את השמן לסיר ענק שמתאים גם לתנור ומטגנים בו את הבצל, השום והגזר עד לריכוך.
- מכניסים לסיר את הבשר ואת העצמות או האוסובוקו ומטגנים במשך 10 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם.
- מסננים את שני סוגי השעועית ואת הגריסים ממי ההשריה ומוסיפים לסיר. מניחים מסביב את תפוחי האדמה ואת הביצים.
- שמים בכוס את הפפריקה, את המלח, את הפלפל השחור ואת הסילאן וממלאים את הכוס במים רותחים. מערבבים היטב ויוצקים לסיר. מוסיפים מים רותחים עד לגובה המרכיבים.
- שקיות קוקי: מסננים את האורז והחומוס ממי ההשרייה ומעבירים כל אחד מהם לשקית קוקי נפרדת. מערבבים בכוס את התבלינים, מוסיפים לכל שקית מחצית מהתבלינים ומערבבים.
- סוגרים את השקיות בחלק העליון (האורז והחומוס יתפחו בבישול אז חשוב להשאיר להם מקום) ומנקבים בסכין את השקיות בארבעה מקומות. מניחים מעל תפוחי האדמה והביצים שבסיר. מניחים מעל את הקישקע. מכסים ומבשלים על להבה גבוהה במשך 20 דקות.
- בינתיים מחממים תנור ל-110 מעלות ומכניסים אליו את הסיר למשך 16-13 שעות. מוציאים את הקישקע וממשיכים לאפות ללא מכסה כשעה-שעתיים נוספות. אם יש נוזלים מיותרים, הם ייספגו במרכיבים אחרי כיבוי התנור, כשהתכולה תתחיל להצטנן.