![סייטן](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2024/05/17/SylnqOwEmR/SylnqOwEmR_0_969_2250_1352_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
חומרים:
500
גרם
סייטן חתוך לקוביות בגודל 2-3 סמ"ר
3
כפות
שמן
לרוטב:
4
כפות
רוטב צ'ילי מתוק
2
כפיות
סויה
3
כפות
מים
1
כף
חומץ אורז או מיץ ליים
1
כפית
שמן שומשום
1/2
כפית
ג'ינג'ר מגורר
1
יח'
שן שום פרוסה
להגשה:
שומשום
בצל ירוק טרי, חתוך לטבעות
צ'ילי אדום - לא חובה
:רשימת קניות עבור המתכון
רצועות סייטן מוקפצות בטריאקי-צ'ילי
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/hybpiynh0אופן ההכנה:
1. מחממים מחבת עם שמן. מטגנים את הסייטן משני צדדים עד שהוא זהוב.
2. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומוסיפים. מבשלים דקה על להבה בינונית עד שהסייטן מצופה ובוהק.
3. מגישים עם שומשום, בצל ירוק וצ'ילי אדום - אם רוצים.