דרור פילץ
כשר
זמן הכנה
5 דקות
זמן כולל
5 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
7
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2
יחידות
בצל
מגורר דק בפומפייה
2
כפות
סומאק
1
צרור
פטרוזיליה
קצוצה דק
1
כוס
שמן זית
1
יחידה
לימון
סחוט למיץ
2
כפות
פלפל שחור גרוס
2
כפות
מלח גס
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה (המרינדה מתאימה לארבעה ק"ג בשר):
  1. בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי המשרה יחד.
  2. מורחים את הבשר היטב בנוזל שהתקבל. מוודאים שהוא מרוח מכל הצדדים.
  3. מניחים את הבשר והמשרה בתוך מגש, ואת הנוזלים שופכים מעל.
  4. משאירים את המגש עם הבשר לנוח במשך כשעתיים בטמפרטורת החדר (לא בשמש).
  5. צולים את הבשר על הגריל, ואת יתרת המשרה אפשר לשפוך על הבשר לאחר הצלייה.
נשאת עבאס הוא השף והבעלים של מסעדת "ארמון סהרה" בכפר נין