![דרור פילץ](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2019/09/19/SyXGi0xPH/SyXGi0xPH_0_92_1400_842_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2
יחידות
בצל
מגורר דק בפומפייה
2
כפות
סומאק
1
צרור
פטרוזיליה
קצוצה דק
1
כוס
שמן זית
1
יחידה
לימון
סחוט למיץ
2
כפות
פלפל שחור גרוס
2
כפות
מלח גס
:רשימת קניות עבור המתכון
מרינדה מושלמת לצלעות כבש וגם לסטייק
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/hyc5ux8m0אופן ההכנה (המרינדה מתאימה לארבעה ק"ג בשר):
- בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי המשרה יחד.
- מורחים את הבשר היטב בנוזל שהתקבל. מוודאים שהוא מרוח מכל הצדדים.
- מניחים את הבשר והמשרה בתוך מגש, ואת הנוזלים שופכים מעל.
- משאירים את המגש עם הבשר לנוח במשך כשעתיים בטמפרטורת החדר (לא בשמש).
- צולים את הבשר על הגריל, ואת יתרת המשרה אפשר לשפוך על הבשר לאחר הצלייה.
נשאת עבאס הוא השף והבעלים של מסעדת "ארמון סהרה" בכפר נין