כשר
צמחוני
זמן הכנה
60 דקות
זמן כולל
110 דקות
דרגת קושי
בינונית
כמות מצרכים
12
מצרכים
15
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
600 (3 כוסות)
גר'
קמח
35 (1/2 1 כפות)
גר'
שמרים יבשים
5 (1 כפית)
גר'
סוכר לבן
5 (1 כפית)
גר'
מלח
100 (1/3 כוס)
מ"ל
שמן
2
חלבונים
120 (1/2 כוס)
מ"ל
מים
100
גר'
ממרח עגבניות מיובשות
50 (1/2 כוס)
גר'
עגבניות מיובשות, חתוכות דק
100
גר'
גבינת מוצרלה
30
גר'
גבינת פקורינו
לטיגון :
1/2 1 (בקבוק וחצי)
ליטר
שמן
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מכינים את הבצק - בקערת מיקסר מערבבים את כל החומרים היבשים מלבד המלח. מוסיפים את החלבונים, וממשיכים לערבב למשך כדקה על מהירות בינונית.
  2. יוצקים את המים בהדרגה לקערת המיקסר על מהירות בינונית, וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את השמן והמלח, ולשים את הבצק במהירות בינונית במשך כדקה.
  3. מוסיפים לבצק את ממרח העגבניות, העגבניות מיובשות והגבינות, ולשים במהירות גבוהה במשך כ-8 דקות. מניחים את הבצק להתפחה למשך כ-40 דקות בטמפרטורת החדר (התפחה ראשונה).
  4. יוצרים מהתערובת כדורים (כל כדור במשקל 30 גר'), ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת היטב. מניחים את התבנית בצד עד להכפלת הבצק, למשך כ-30 דקות בטמפרטורת החדר (התפחה שנייה).
  5. מטגנים את הסופגניות - בסיר רחב מחממים שמן לטיגון עמוק על להבה בינונית, ומטגנים את הסופגניות למשך כדקה וחצי כל צד (5-4 סופגניות בכל פעם) עד להזהבה.
המתכון באדיבות השף-קונדיטורים אמיר פורת ורוסלנה יונה מקונדיטוריית "ביסקוטי"