אוכל
כשר
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
60 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
11
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
תבנית אינגליש קייק
3
כפות
שמן
1
יח'
בצל קטן, קצוץ
1/4 1
כוסות
טבעות זיתים ירוקים, מסוננות ושטופות
2
יח'
ביצים
1
גביע
(250 גרם) גבינה לבנה
4
כפות
גדושות קמח תופח
2/3
כוס
(כ-80 גרם) גבינה צהובה מגוררת
2
כפות
גבינה בולגרית מפוררת
1/2
כפית
מלח
מעט פלפל שחור גרוס
לפיזור (לא חובה): 2 כפות פירורי לחם
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית.
  2. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מעבירים את הבצל לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. מעבירים את התערובת לתבנית, מפזרים מעל פירורי לחם (אם רוצים) ואופים כ-40 דקות, עד הזהבה. מניחים לפשטידה להתקרר לחלוטין לפני שפורסים אותה.