אופן ההכנה:
הקציצות: מערבבים בקערה גדולה את הדגים הטחונים, הכוסברה (או הפטרוזיליה) והבצל הקצוץ. מוסיפים את הצנימים הגרוסים והביצים ומערבבים לעיסה אחידה. מוסיפים את המלח, הפלפל ושמן הזית ומערבבים היטב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומאחסנים במקרר לשעה.
הטיגון: מחממים את השמן במחבת. צרים מהעיסה קציצות עגולות ופחוסות ומטגנים, משני הצדדים, עד הזהבה. מוציאים ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
הרוטב וההגשה: מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים אותו לצלחת הגשה. מניחים עליו את הקציצות, מעטרים בבצל ירוק ובזיתים, מגישים.
איך שומרים? ללא הרוטב, עד 3 ימים במקרר או עד שבועיים במקפיא. כשרוצים, מחממים מעט בתנור, מוסיפים את הרוטב ומגישים.