אופן ההכנה:
- מרתיחים מים בסיר, מוסיפים מלח ואת תפרחות הברוקולי. חולטים את הברוקולי כשתי דקות (תלוי בגודל). כדאי לעצור את הבישול כשהתפרחות עדיין בצבע ירוק בוהק. מוציאים, מסננים ושמים בקערה עם מי קרח למשך כמה דקות בשביל לעצור את הבישול, ומסננים שוב.
- מחממים את השמן בווק או במחבת גדולה. מוסיפים את השום ואת הג'ינג'ר ומערבבים.
- מוסיפים את הברוקולי ואת הפטריות ומקפיצים כשלוש דקות עד שהפטריות והברוקולי מצופים באופן אחיד.
- מוסיפים את קוביות הטופו ומקפיצים כשתי דקות נוספות.
- מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומקפיצים עד לציפוי אחיד וצמצום הנוזלים. טועמים, מתקנים תיבול אם צריך ומורידים מהאש.