כך עושים:
1. מגרדים את הבצל על החלק העבה בפומפייה ואת הקישוא על החלק הדק. מעבירים לקערה. מוסיפים את יתרת מצרכי הקציצות פרט לשמן ומערבבים.
2. לסיר רחב יוצקים את השמן, יוצרים קציצות שמנמנות ומעט פחוסות ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
3. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות.
4. מזיזים הצידה את הקציצות בסיר ומוסיפים כורכום, מלח ואבקת מרק ומטגנים שתי דקות. מוסיפים מים רותחים עד לגובה 3/4 הקציצות.
5. מוסיפים אפונה, תירס ותפוחי אדמה ומבשלים הכול יחד עד שתפוחי האדמה רכים.