עוגת גזר
כשר
צמחוני
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
60 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
9
מצרכים
10
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
4
ביצים
גודל L
1
כוס
שמן
1/2 1
כוסות
סוכר חום בהיר
דמררה
1
כפית
תמצית וניל
1
כף
סירופ מייפל
או דבש
1/2
כפית
קינמון
טחון
2
כוסות
קמח
1
שקיק
אבקת אפייה
3
גזרים
קלופים ומגוררים בפומפייה
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן הכנה:
  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות ומרפדים את התבניות בנייר אפייה.
  2. טורפים בקערה את הביצים, השמן, הסוכר, הווניל, המייפל והקינמון לבלילה אחידה. מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה ומערבבים היטב. מוסיפים את הגזר ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
  3. מחלקים את העיסה בין שתי התבניות ואופים 50-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים יבשים. שומרים הטמפרטורת החדר.
עוד מתכונים של אסתר דורון צרפתי - בבלוג "Morrocan Girl"