![](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2017/04/15/7719642/7719642_48_133_827_497_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1/2
ק"ג
קמח רב תכליתי
1
כפית
מלח
2
כפות
סוכר
300-270
מ"ל
מים חמים
2
כפות
חמאה רכה
30 גר'
30
גר'
חמאה מזוקקת
להגשה:
1
כף
דבש
:רשימת קניות עבור המתכון
המופלטה של ארז קומרובסקי
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/hylmjsmw0
אופן ההכנה:
- שמים בקערה את כל המצרכים, למעט החמאה הרכה והחמאה המזוקקת, ולשים את התערובת עד לקבלת בצק לא רך מדי. מניחים בצד, מכוסה, במשך 20 דקות.
- מחלקים ל-10 כדורים, ומורחים בחמאה רכה. מניחים בצד למנוחה במשך כ-15-30 דקות.
- מרדדים דק כל כדור על משטח משומן, ומורחים בחמאה מזוקקת.
- מגלגלים ונותנים לנוח במשך 10 דקות. מרדדים שוב, ומטגנים מספר דקות מכל צד במחבת מרוחה בחמאה מזוקקת. מגישים עם דבש.