
(צילום: מיכל וקסמן)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים:
1
שומר
גדול ובשרני
1
תפוח אדום
חמצמץ לא גדול
1
בצל סגול
לא גדול
כמה עלי שומר
אם יש
גרידה מחצי לימון
טרי מאוד
מיץ סחוט טרי
מלימון שלם
מלח ים
שמן זית
בנדיבות
:רשימת קניות עבור המתכון
פלחי שומר עם תפוח עץ
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/hyr6nxdgaאופן ההכנה:
- חוצים את השומר לאורכו וחותכים כל חצי לפלחים דקים לאורכו.
- חותכים את התפוח סביב אזור הקלח והגרעינים לשתי לחיים עגולות ושני פלחים צידיים. פורסים כל חלק לפרוסות דקות.
- מקלפים את הבצל וחותכים אותו לאורכו. חותכים כל חצי לפלחים דקים לאורכו. קוצצים את עלי השומר.
- בקערה גדולה מערבבים שומר, תפוח, עלי שומר, מיץ וגרידת לימון, מלח ושמן זית.
- מניחים את הסלט בערימה גבוהה בצלחת הגשה.