אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה במים מומלחים עד שהיא רכה. מסננים.
2. בינתיים חותכים את הברוקולי (אם הוא טרי) לפרחים קטנים ומקפיצים במחבת במשך 10-5 דקות עם מעט שמן זית
עד שהוא מתרכך. אם משתמשים בברוקולי קפוא - מבשלים אותו במים רותחים 10-5 דקות וקוצצים לפרחים קטנים. אפשר גם לרכך אותו במים רותחים בקערה במשך 15 דקות.
3. שופכים מים רותחים על האפונה וממתינים 10 דקות, רק עד שהיא לא קפואה יותר. מסננים.
4. קוצצים דק-דק את עשבי התיבול ומערבבים עם מיונז, מלח, פלפל שחור, מייפל, צ'ילי ולימון.
5. מערבבים את כל המצרכים יחד ושומרים בקופסה במקרר.