סלט פסטה וירוקים של רחלי קרוט
כשר
צמחוני
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
40 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
13
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1/2
חב'
פסטה קטנה מכל סוג שאוהבים
1
יח'
ראש ברוקולי או 1/3 חבילה ברוקולי קפוא
1
כוס
אפונה עדינה קפואה
1/3
צרור
עלי פטרוזיליה
1/3
צרור
עלי כוסברה
עלים משני ענפי שמיר
1/3
צרור
עירית
4
כפות
מיונז
1/2
כפית
מלח
1/4
כפית
פלפל שחור גרוס
1
כפית
מייפל
1/2
כפית
צ'ילי גרוס
מיץ מ-1/2 לימון
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה במים מומלחים עד שהיא רכה. מסננים.
2. בינתיים חותכים את הברוקולי (אם הוא טרי) לפרחים קטנים ומקפיצים במחבת במשך 10-5 דקות עם מעט שמן זית
עד שהוא מתרכך. אם משתמשים בברוקולי קפוא - מבשלים אותו במים רותחים 10-5 דקות וקוצצים לפרחים קטנים. אפשר גם לרכך אותו במים רותחים בקערה במשך 15 דקות.
3. שופכים מים רותחים על האפונה וממתינים 10 דקות, רק עד שהיא לא קפואה יותר. מסננים.
4. קוצצים דק-דק את עשבי התיבול ומערבבים עם מיונז, מלח, פלפל שחור, מייפל, צ'ילי ולימון.
5. מערבבים את כל המצרכים יחד ושומרים בקופסה במקרר.