כשר
טבעוני
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
10 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
9
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
250
גרם
שקדים ירוקים
צעירים
1-2
פלפל ירוק חריף
(לפי מידת החריפות הרצויה)
2-1
שיני שום
פרוסות דק
מיץ סחוט טרי מלימון וחצי או שניים
גרידה מלימון שלם
חופן נדיב
עלי כוסברה
מלח ים
(בזהירות אם משתמשים ברוטב דגים)
6-4
כפיות
רוטב דגים תאילנדי
(לא חובה אבל מוסיף המון. להוסיף בהדרגה ולטעום)
1/3
כוס
שמן זית
(ועוד קצת לכיסוי)
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. במעבד מזון שמים את כל חומרי הסחוג למעט השמן, טוחנים בפולסים עד לקבלת תערובת גרגרית אחידה.
  2. מעבירים את הסחוג לקערה, מוסיפים שמן זית ומערבבים.
  3. מעבירים לצנצנת סגורה ומכסים בעוד קצת שמן זית למניעת חמצון והשחמה של הסחוג.