
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים (לתבניות מסאפן ייחודיות):
לבצק :
200
גרם
מרגרינה
1
כף
שמן
1
יח'
ביצה
מעט סוכר
מי ורדים - לפי הטעם
330
גרם
קמח
מים, לפי הצורך
למלית:
400
גרם
שקדים, טחונים ומולבנים
200
גרם
סוכר
2
יח'
ביצים
לקישוט:
סוכריות צבעוניות
:רשימת קניות עבור המתכון
בול למימונה: עוגיות מסאפן מרוקאיות
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/r12po2zf3אופן ההכנה:
- מכינים את הבצק - מערבבים היטב את מרכיבי הבצק עד לקבלת תערובת רכה וחלקה, ומרדדים לתוך תבניות מסאפן ייחודיות.
- מכינים את המלית - מערבבים היטב את המרכיבים עד לקבלת תערובת חלקה וללא גושים. יוצקים את התערובת לתבניות עם הבצק,
- אפייה - מפזרים מעל הבצק סוכריות צבעוניות, ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד להשחמה קלה.