(צילום: אסתר דורון צרפתי)
אופן הכנה:
- מחממים את התנור ל-200 מעלות במצב טורבו. מניחים בתבנית את רצועות הבצל, את האגוזים, את הפירות היבשים והתבלינים, מסדרים מעל את הכרעיים.
- הרוטב: מערבבים את מרכיביו ויוצקים על הכרעיים. מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור כשעה-שעה וחצי, עד שהכרעיים מוכנות.
- מנמיכים את הטמפרטורה ל-180 מעלות, מסירים את נייר האלומיניום, מלחלחים את העוף עם הרוטב שנוצר בתבנית ואופים 20-15 דקות נוספות, עד להשחמה.
עוד מתכונים של אסתר דורון צרפתי - בבלוג "Moroccan Girl"