כשר
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
360 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
9
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2
ק"ג
חלקי עוף (רצוי כרעיים, מחולקות מחולקות לשוק וירך)
3
בצלים קצוצים
4
כפות
שמן
3
כפות
רסק עגבניות
3
כוסות
אורז
5
כוסות
מים רותחים
2
כפות
בהרט
1
כף
מלח
פלפל שחור, לפי הטעם
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
מחממים את התנור לטמפרטורה של 120 מעלות.
מטגנים את הבצל בסיר גדול המתאים לתנור, עד רגע לפני שהוא מתחיל להזהיב. מוסיפים את חלקי העוף העגבניות ומטגנים עוד כחמש דקות הכול יחד.
מוסיפים את האורז, מערבבים, ומוסיפים את הרסק. מתבלים במלח, פלפל שחור ובבהרט.
מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומבשלים, על להבה בינונית, עד שרוב הנוזלים נספגים (לא הכול), כ-10 דקות.
מוסיפים ביצים כמספר הסועדים, מכסים את הסיר ומעבירים לתנור למשך הלילה (מינימום 6-5 שעות).