אופן ההכנה:
מחממים את התנור לטמפרטורה של 120 מעלות.
מטגנים את הבצל בסיר גדול המתאים לתנור, עד רגע לפני שהוא מתחיל להזהיב. מוסיפים את חלקי העוף העגבניות ומטגנים עוד כחמש דקות הכול יחד.
מוסיפים את האורז, מערבבים, ומוסיפים את הרסק. מתבלים במלח, פלפל שחור ובבהרט.
מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומבשלים, על להבה בינונית, עד שרוב הנוזלים נספגים (לא הכול), כ-10 דקות.
מוסיפים ביצים כמספר הסועדים, מכסים את הסיר ומעבירים לתנור למשך הלילה (מינימום 6-5 שעות).