אופן הכנה:
- מערבבים יחד את הקמח, החמאה, השמנת החמוצה וסוכר הווניל, עד לקבלת בצק רך. מניחים לו לעמוד שעה.
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מחלקים את הבצק לשלושה חלקים. מרדדים על נייר אפייה חלק אחד לעלה בעובי 0.4 ס"מ (אם הבצק דביק מעט, אפשא לבזוק מעט קמח). מפזרים על העלה המרודד 1/2 כפית קינמון, 1/4 כפית הל, מורחים 1/3 מכמות הממרח ומפזרים אגוזים (אם משתמשים). מגלגלים לרולדה ופורסים בעובי 2 ס"מ. מסדרים את העוגיות בתבנית וחוזרים על התהליך עם יתר הבצק.
- אופים בתנור 30-20 דקות או עד להשחמה. מוציאים ומגישים.
עוד מתכונים מצוינים של דינה משה - בבלוג "דינה דיש"