לביבות מצות ומנגולד
כשר
צמחוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
40 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
10
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
בצל
חתוך לקוביות
צרור
עלי מנגולד
קצוץ
1
שן
שום
קצוצה
6
מצות
3
כפות
שמן זית
3
ביצים
1
כף
קמח מצה
1/2
כוס
פטרוזיליה, קצוצה
מלח ופלפל
(לפי הטעם)
שמן לטיגון
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן הכנה:
  1. במחבת עם שמן זית מטגנים בצל ושום כשתי דקות, ולאחר מכן מוסיפים את עלי המנגולד הקצוצים. מטגנים עד ריכוך של עלי המנגולד ומצננים.
  2. מערבבים בקערה מצות מפוררות, קמח מצה, ביצים, פטרוזיליה, מלח ופלפל. לאחר מכן מוסיפים את עלי המנגולד והבצל.
  3. מחממים שמן במחבת, יוצרים לביבות בידיים או בעזרת כף ומטגנים משני הצדדים עד השחמה.
המתכון באדיבות "מצות אביב"; סטיילינג: עדי דוד