אופן ההכנה:
- מחממים את השמן בסיר המתאים לתנור.
- שמים בקערה את חלקי העוף ואת השום, הפפריקה, המלח והפלפל, מערבבים עד לציפוי ומטגנים בסיר כ-3 דקות מכל צד, עד לסגירה קלה של העוף. מוציאים ומניחים בצד.
- מחממים את התנור ל-100 מעלות.
- מתבלים את פרוסות תפוחי האדמה במלח והפלפל ומסדרים אותן בתחתית הסיר.
- מניחים מעל תפוחי האדמה מחצית מכמות המקרוני המבושל.
- מסדרים את חלקי העוף והביצים המבושלות מעל המקרוני ומכסים במחצית המקרוני השנייה.
- סוגרים את הסיר היטב ואופים בתנור במשך הלילה או לפחות 6 שעות.