אוכל
כשר
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
380 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
9
מצרכים
8
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
8-6 מנות
4
כפות
שמן
4
יחידות
כרעיים, מחולקות
4
יחידות
שוקיים
3
יחידות
שיני שום, כתושות
1
כפית
פפריקה
מעט
מלח ופלפל לפי הטעם
5
יחידות
תפוחי אדמה קלופים ופרוסים עבה
1
חבילת
מקרוני עבה מבושל ומסונן לפי ההוראות היצרן
6-5
יחידות
ביצים קשות
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים את השמן בסיר המתאים לתנור.
  2. שמים בקערה את חלקי העוף ואת השום, הפפריקה, המלח והפלפל, מערבבים עד לציפוי ומטגנים בסיר כ-3 דקות מכל צד, עד לסגירה קלה של העוף. מוציאים ומניחים בצד.
  3. מחממים את התנור ל-100 מעלות.
  4. מתבלים את פרוסות תפוחי האדמה במלח והפלפל ומסדרים אותן בתחתית הסיר.
  5. מניחים מעל תפוחי האדמה מחצית מכמות המקרוני המבושל.
  6. מסדרים את חלקי העוף והביצים המבושלות מעל המקרוני ומכסים במחצית המקרוני השנייה.
  7. סוגרים את הסיר היטב ואופים בתנור במשך הלילה או לפחות 6 שעות.