אופן ההכנה :
- שמים את המים, הסוכר והזעפרן בסיר ומחממים עד שהסוכר נמס. מכבים את הלהבה ומוסיפים את מי ורדים. מניחים בצד .
- שמים את שני סוגי הקמח במחבת וקולים אותם עד שהקמח משנה מעט את צבעו לחום .
- מוסיפים את השמן ואת החמאה, ומערבבים כל הזמן עד שהכול מתערבב יחד .
- מוסיפים את מי הסוכר בשלושה שלבים, וממשיכים לערבב עד שלא יהיו יותר גושים .התהליך נמשך בערך 35 דקות .
- מעבירים את המסה לתבנית אינגליש קייק, ואחר כך להעביר למגש ולקשט בפיסטוקים ושקדים או לשים את המסה במנג׳טים ואז לקשט בפיסטוקים ושקדים פרוסים.
פורסם לראשונה: 12:27, 20.03.24