עוגת גבינה קרה ושוקולד לבן חגיגית

דנה ברזק
המצרכים:
לתחתית - 150 גר' עוגיות ביסקוויטים 75 גר' חמאה רכה
לעוגה - 250 גר' גבינה לבנה 200 גר' גבינת שמנת חבילת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד לבן 500 גר' שמנת מתוקה 1/2 כוס סוכר
לציפוי - 100 מ"ל שמנת 200 גר' שוקולד לבן
1 צפייה בגלריה
עוגת גבינה ושוקולד לבן
עוגת גבינה ושוקולד לבן
(צילום: אלון מסיקה)
אופן ההכנה:
  1. במעבד מזון טוחנים ביסקוויטים עם חמאה רכה.
  2. משטחים בתבנית לתחתית העוגה ומקפיאים עד להרכבת העוגה.
  3. בקערה מערבבים את הגבינות עם אינסטנט פודינג עד לקבלת תערובת חלקה.
  4. מקציפים שמנות מתוקות עם סוכר עד לקבלת קצפת יציבה ומוסיפים את תערובת הגבינות עד קבלת תערובת אחידה.
  5. שופכים את התערבות על תחתית העוגה ומיישרים באמצעות פלטה.
  6. מניחים את העוגה במקרר ללילה שלם עד שהעוגה יציבה.
  7. מביאים לרתיחה 100 מ״ל שמנת. שוברים את השוקולד הלבן, שופכים את השמנת על השוקולד. טורפים היטב לגנאש חלק, ושופכים על העוגה. מניחים במקרר עד ההגשה.
  8. מקשטים בפירות העונה.