אוכל
כשר
טבעוני
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
70 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
7
מצרכים
2
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
10
יחידות
תפוחי אדמה אדומים בינוניים, שטופים
1
יחידה
בצל לבן, פרוס
3
כפות
שמן זית או קנולה
10
יחידות
עלי רוזמרין יבשים
1
כף
תבלין קארי צהוב
1
כפית
מלח
1
כפית
פלפל שחור
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים את התנור ל-230 מעלות במצב טורבו.
  2. חותכים את תפוחי האדמה לרבעים ומניחים בתבנית בגודל בינוני.
  3. מוסיפים את הבצל ואת יתר המרכיבים, ומערבבים היטב עד לציפוי אחיד.
  4. מוסיפים חצי כוס מים רותחים ומכסים את התבנית בנייר אלומיניום. אופים בתנור עד לריכוך במשך כ-45 דקות.
  5. מורידים את נייר האלומיניום, מנמיכים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ואופים 15-10 דקות נוספות עד להשחמה יפה. מוציאים ומגישים.