פסטה עם פטריות של חורף, עגבניות מיובשות, חמאה ויין לבן
כשר
צמחוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
20 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
10
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
חבילה
פסטה
מסוג פטוצ'יני
50
גרם
חמאה
1
סלסילה
פטריות טריות
לא משנה מאיזה סוג, חתוכות
4
שיני שום
פרוסות
1/2
כוס
עגבניות מיובשות
חתוכות לרצועות
2
כפות
שמן זית
1
כפית
קליפת לימון
מגוררת
4
כפות
עראק
או יין לבן יבש
מעט
מלח, פלפל שחור גורס
להגשה: 1/4 כוס פיסטוקים גרוסים, 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מבשלים את הפסטה ומסננים (לא שוטפים). שומרים 1/4 כוס ממי הבישול.
  2. ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הפטריות ומטגנים 5 דקות.
  3. מוסיפים את השום, העגבניות ושמן הזית ומטגנים כדקה. מוסיפים את שאר המרכיבים ואת מי הבישול ששמרנו בצד ומביאים לרתיחה.
  4. מוסיפים את הפסטה ומבשלים כדקה, תוך ערבוב. מסירים מהכיריים.
  5. מפזרים על הפסטה את הפיסטוקים והפרמזן, ומגישים מיד.
עוד מתכונים של אינס שילת ינאי - בבלוג "תיק אוכל"