לביבות גזר וג'ינג'ר
כשר
צמחוני
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
12
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
3
יחידות
גזרים
קלופים
1
יחידה
תפוח אדמה
קלוף
1
כפית
ג'ינג'ר
טרי ומגורד
2
יחידות
שיני שום
קלופות וכתושות
1
כפית
רוטב סויה
3
כפות
כוסברה
קצוצה דק
3
כפות
בצל ירוק
קצוץ דק
2
יחידות
ביצים
טרופות
1/2
כפית
מלח
מעט
פלפל שחור
גרוס
1/2
כוס
קמח תופח
לטיגון:
מעט
שמן קנולה
או שמן קוקוס
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות


אופן ההכנה:
  1. מגררים את הגזרים ואת תפוחי האדמה בפומפייה דקה. סוחטים היטב ומעבירים לקערה.
  2. מוסיפים את כל שאר המרכיבים, פרט לקמח, ומערבבים. מוסיפים גם את הקמח ומערבבים, רק עד שהוא נבלע בעיסה.
  3. הטיגון: יוצקים את השמן למחבת, עד לגובה 2 ס"מ. בידיים או בעזרת 2 כפות יוצרים לביבות דקות ומטגנים 3-2 דקות מכל צד, עד הזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים חם.
  4. איך שומרים? בכלי אטום במקרר, עד 3 ימים. מחממים מעט בתנור לפני ההגשה.