אופן ההכנה:
- מגררים את הגזרים ואת תפוחי האדמה בפומפייה דקה. סוחטים היטב ומעבירים לקערה.
- מוסיפים את כל שאר המרכיבים, פרט לקמח, ומערבבים. מוסיפים גם את הקמח ומערבבים, רק עד שהוא נבלע בעיסה.
- הטיגון: יוצקים את השמן למחבת, עד לגובה 2 ס"מ. בידיים או בעזרת 2 כפות יוצרים לביבות דקות ומטגנים 3-2 דקות מכל צד, עד הזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים חם.
- איך שומרים? בכלי אטום במקרר, עד 3 ימים. מחממים מעט בתנור לפני ההגשה.