פסטה פטה, טיק טוק
כשר
צמחוני
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
45 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
4
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
חבילת
פסטה
עדיף מסוג קיפרי ריגאטי
1
חבילת
גבינת פטה
1
סלסלה
של עגבניות שרי
2
כפות
שמן זית
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מסדרים בתבנית את העגבניות ובמרכז מניחים את הגבינה. מזלפים שמן זית מעל.
  2. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 220 מעלות למשך כחצי שעה, או עד שהעגבניות צרובות קלות.
  3. בינתיים מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
  4. מוציאים את התבנית מהתנור, מוסיפים לה את הפסטה המוכנה, מערבבים הכול יחד ומגישים.