yk14002844
כשר
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
50 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
7
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2
כפות
שמן זית
1
יח'
בצל לבן או סגול, קלוף
3
יח'
גזרים, קלופים
2
יח'
ביצים L
1
כף
סילאן
1/2
כפית
מלח
1/2
כוס
קמח עדשים כתומות
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
כך עושים:
1. קוצצים דק-דק את הבצל ומגררים את הגזר על החלק הדק בפומפייה. מערבבים יחד את כל המצרכים בקערה.
2. מניחים נייר אפייה על תבנית תנור ומשמנים עם תרסיס שמן או שמן זית ומברשת.
3. מניחים מעל קציצות מהתערובת, מומלץ עבות יחסית, ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 35-25 דקות או עד הזהבה. מומלץ להפוך פעם אחת במהלך האפייה. אם רוצים ניתן לטגן במחבת עם מעט שמן.