אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי תערובת העוף. לשים את תערובת העוף בידיים רטובות במשך 5 דקות לפחות.
2. פותחים כל חצי פיתה וממלאים אותה בתערובת העוף.
3. על הכיריים, על אש בינונית, יוצקים 5 כפות שמן זית על מחבת רחבה.
4. צולים את הפיתות - תחילה מהצד הפתוח, במשך 4 דקות עד שהן מקבלות צבע חום יפה.
5. לאחר מכן צולים את הצדדים במשך 3 דקות מכל צד.
6. מרססים שמן זית על גבי הפיתות.
7. מעבירים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך 15 דקות נוספות.
8. מגישים את העראייס החמים על צלחת יפה ומעליהם טחינה, בצל סומאק, פטרוזיליה קצוצה ועמבה.