אופן ההכנה:
- צורבים את כרעי העוף עד לקבלת צבע זהוב. צורבים גם את הירקות עד לקבלת צבע עמוק. מכניסים את העוף ואת כל הירקות הצרובים לסיר גדול. יוצקים מעליו את המים ומביאים לרתיחה מעל להבה גבוהה. כשמגיע לרתיחה נוצר קצף שאותו חובה לקפות באמצעות כף.
- מוסיפים למרק גם את צרורות עשבי התיבול, קשורים בחוט או בגומייה, ומניחים בתוך הסיר. מביאים לרתיחה ומוסיפים כף מלח ים אטלנטי וכפית פלפל שחור.
- מבשלים את המרק בבעבוע עדין במשך כ-60 דקות, עד שהמים מקבלים צבע עמוק מהירקות והעוף.
- טועמים את המרק ומוסיפים עוד מלח לפי הטעם. מוציאים את הגומיות מעשבי התיבול, מפרקים את העוף מהעצמות, ומגישים.