אופן ההכנה:
- בסיר רחב מטגנים את הבצל, הגזר והסלרי עם מעט שמן במשך 2 דקות. מוסיפים את העוף ו-2 ליטר מים, מבשלים עד לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים את התערובת במשך כחצי שעה, מוסיפים את הלמון גראס, הגלנגל והקפייר ליים וממשיכים לבשל במשך רבע שעה נוספת. מכבים את האש.
- מעבירים את ציר העוף לסיר נפרד ואת חזה העוף מניחים בצד. מוסיפים לציר את הכרובית, הברוקולי, הפטריות, שבבי האורז ומיץ הלימון ומבשלים במשך כ-2 דקות.
- יוצקים את תכולת הסיר לקערת מרק, פורסים את חזה העוף המבושל לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה.
- הגשה - מקשטים עם עלים של כוסברה ופרוסות של צ'ילי חריף, ומגישים לצד קוקוט בוטנים קלויים גרוסים וממרח צ'ילי.