כשר
צמחוני
זמן הכנה
55 דקות
זמן כולל
60 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
11
מצרכים
2
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים:
4
תפוחי אדמה מזן אליאנס
חתוכים לקוביות 1 ס"מ
2
מלפפונים חמוצים במלח
חתוך לקוביות
6
ענפי רוקט
קצוצים
1
כפית
גרידת לימון
1
בצל סגול קטן
פרוס לשערות דקיקות
2
ביצים קשות
חתוכות לקוביות 1 ס"מ
1/2
כפית
מלח ים
1/4
כפית
פלפל שחור
2
כפות
מיונז איכותי
1
כף
מיץ מלימון טרי
1
כף
צ'ילי ירוק
חתוך לטבעות
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מרתיחים את הביצים במים, מצננים קולפים וחותכים לקוביות.
  2. מכינים את תפוחי האדמה - קולפים וחותכים לקוביות, מבשלים בשפע מים עם כפית מלח ים עד שמתרכך (בערך 15-20 דק). מסננים ומצננים.
  3. קוצצים את הרוקט דק, פורסים את הבצל הסגול לשערות דקיקות, פורסים את הצ'ילי לטבעות דקות.
  4. שמים את כל רכיבי הסלט בקערה מתבלים במלח ופלפל ומיץ לימון, מוסיפים את המיונז ומערבבים היטב, במידת הצורך מתקנים טעם במלח ופלפל ומגרדים מעל הכל גרידת לימון.